Aktualno

Aktualno

Sortiraj: Novejše / Starejše

Nov center za razvoj in raziskave

23.2.2016

Wielton je ob svojem proizvodnem kompleksu v mestu Wielun otvoril nov razvojni in testni center namenjen preizkušanju prikolic.

Nov center za razvoj in raziskave

Gre za tretji tovrsten objekt v Evropi (z enim razpolaga Schmitz in z enim španski Leci trailer), ki omogoča preizkušanje celotne prikolice na testni mizi. S tem objektom bo mogoče lažje, hitrejše in še bolj natančno preizkušanje proizvodov ter novih rešitev, ki so predvidene za serijsko proizvodnjo. Naložba v nov center presega 5 milijonov Evrov, z njim pa želijo ponuditi strankam še kakovostnejše proizvode in nadaljevati s povečevanjem tržnega deleža.

Nova aluminijasta mulda

25.2.2013

V ponudbo smo vključili nov proizvod - prekucno polprikolico z aluminijasto muldo volumna 25 m3. Prikolica se ponaša s čvrsto Domex šasijo in izredno nizko lastno maso - le 4,5 tone.

Nova aluminijasta mulda

Nov polpriklopnik - hladilnik

03.10.2012

Premiera novega polpriklopnika z izolativno nadgradnjo se je na poljskem odvijala 3. oktobra 2012.

Nov polpriklopnik - hladilnik

Na dnevnem redu je bila tiskovna konferenca in predstavitev izdelka, lepo vreme pa je poskrbelo, da je srečanje minilo v lepem vzdušju. Na predstavitvi je bilo veliko novinarjev transportnih revij, ki so nam omogočili predstavitev novega izdelka v najboljši luči. Nov polpriklopnik se ponaša z močno zmanjšano lastno maso, zaradi česar je polpriklopnik izredno konkurenčen.

 

Predviden pričetek prodaje na slovenskem trgu je v pričetku leta 2013.

Na sejmu IAA v Hannovru

25.9.2012

Wielton se je tokrat udeležil sejma gospodarskih vozil IAA V Hannovru, kjer so bili predstavljeni trije novi proizvodi, za katere je med boiskovalci vladalo veliko zanimanje.

Na sejmu IAA v Hannovru

Mednarodni sejem gospodarskih vozil IAA je največji tovrstni sejem na svetu. Na sejmu so lahko obiskovalci prejeli ponudbe za najnovejša vozila, izvedeli novice ter videli premiere novo narejenih vozil, strojev in pripomočkov za celotno avtoprevozniško panogo.  Na letošnji razstavi je prvič kot razstavljavec sodeloval tudi Wielton S.A. Za svoje goste smo pripravili premiero novega polpriklopnika z izolacijsko nadgradnjo (hladilnik), novega polpriklopnika s ponjavo in novega aluminijastega mulda prekucnika. Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem, novinarjem in organizatorjem sejma. Verjamemo, da bodo tovrstni sejemski dogodki kot je IAA v prihodnosti pomenili vzajemen dobiček za nas in naše stranke.

 

Nazaj 1 | 2 | 3 | 4 Naprej

Kontakt

Lev Boštjan Paušer s.p.
Kuratova ulica 30
4000 Kranj
 

Tel: 041 874 471
  040 880 362
e-pošta: info@lev.si

 

Rabljena vozila