Aktualno

Aktualno

Sortiraj: Novejše / Starejše

Sodelovanje z Mercedesom

16.9.2011

Mercedes je za Ukrajinsko tržišče pripravil pet-dnevni program treningov ekonomične vožnje za poklicne voznike. Na praktičnem delu usposabljanja, so se odločili za uporabo prikolic Wielton.

Sodelovanje z Mercedesom

Treningi so potekali z vozili Mercedes Actros MP3 z avtomatiziranim menjalnikom PowerShift, katerim so pripeli jekleni prekucni polprikolici in sicer v mulda izvedbi ter iz specialnega jekla Docol.

Wielton na srečanju prevoznikov

17.9.2011

Na desetem srečanju mednarodnih cestnih prevoznikov in špediterjev, je svoje izdelke predstavil tudi Wielton. Na ogled so bili prekucniki ter prikolice z izolativno nadgradnjo.

Wielton na srečanju prevoznikov

Oragnizator srečanja je bilo združenje Podlasie, ki je poleg svoje članov iz celotne države, na srečanje povabilo tudi proizvajalce. Wielton je razstavil lahek aluminijast prekucnik light master volumna 33 m3, ter polprikolico z izolativno nadgradnjo Igloocar ter agregatom proizvajalca Thermo King.

Na otvoritvi Renault servisa

19.9.2011

Na otvoritvi novega pooblaščenega servisa Renault Trucks v mestu Białymstok, se je s svojimi izdelki predstavil tudi Wielton.

Na otvoritvi Renault servisa

Na otvoritvi je bilo prisotnih preko 500 gostov, Wielton pa je razstavil svoj program prikolic s ponjavo.

Comtrans Moskva

24.9.2011

Sredi meseca septembra se je v Moski odvijal že enjasti mednarodni sejem transporta in logistike Comtrans.

Comtrans Moskva

Obiskovalci so si lahko ogledali tovornjake in prikolice namenjene mednarodnemu transportu, gradbeništvu, kakor tudi avtobuse, ter rezervne dele in dodatno opremo zanje. Wielton se je na sejmu predstavljal s polprikolico s ponjavo prilagojeno carinskim predpisom TIR, furgon prikolico ki odgovarja predpisom za prevoz živil ter prekucno nadgradnjo na tovornjaku Scania.

Nazaj 1 | 2 | 3 | 4 Naprej

Kontakt

Lev Boštjan Paušer s.p.
Kuratova ulica 30
4000 Kranj
 

Tel: 041 874 471
  040 880 362
e-pošta: info@lev.si

 

Rabljena vozila