Aktualno

Aktualno

Sortiraj: Novejše / Starejše

Nova prikolica s pomičnim podom

16.1.2012

Z letom 2012 v ponudbo prihaja nov model prikolice s pomičnim podom. Prikolica se ponaša s povečanim volumnom, nižjo lastno maso ter večjim izborom opreme.

Nova prikolica s pomičnim podom

Z uporabo samonosne aluminijaste nadgradnje ter jeklene Domex polšasije, je bilo mogoče skupno maso prikolice znižati pod 8 ton, hkrati pa se je volumen povečal na 90 m3. Pomične lamele so izdelek priznanega proizvajalca Cargo Floor, na voljo v dveh debelinah, večjih pa je tudi izbor dodatne opreme. Podrobnosti si lahko pogledate v ponudbi tovornih prikolic.

Nova prikolica s ponjavo

18.5.2012

V ponudbi je nov polpriklopnik s ponjavo, kateri se ponaša s številnimi izboljšavami, večjim izborom notranjih višin ter znižano lastno maso na samo 6 ton.

Nova prikolica s ponjavo

Nove prikolice s ponjavo so serijsko opremljene z XL certifikatom v skladu s predpisi VDI – DIN EN 12642 XL, 76 Safety lock pritrdilnimi mesti na vsaki strani, nepenjalcem ponjave spredaj in zadaj, pomično streho tako naprej kot tudi nazaj, izboljšanim podom za osni pritisk viličarja do 7,2 tone ter spremejneno bočno zaščito in zadnjim odbijačem.

Na sejmu IAA v Hannovru

25.9.2012

Wielton se je tokrat udeležil sejma gospodarskih vozil IAA V Hannovru, kjer so bili predstavljeni trije novi proizvodi, za katere je med boiskovalci vladalo veliko zanimanje.

Na sejmu IAA v Hannovru

Mednarodni sejem gospodarskih vozil IAA je največji tovrstni sejem na svetu. Na sejmu so lahko obiskovalci prejeli ponudbe za najnovejša vozila, izvedeli novice ter videli premiere novo narejenih vozil, strojev in pripomočkov za celotno avtoprevozniško panogo.  Na letošnji razstavi je prvič kot razstavljavec sodeloval tudi Wielton S.A. Za svoje goste smo pripravili premiero novega polpriklopnika z izolacijsko nadgradnjo (hladilnik), novega polpriklopnika s ponjavo in novega aluminijastega mulda prekucnika. Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem, novinarjem in organizatorjem sejma. Verjamemo, da bodo tovrstni sejemski dogodki kot je IAA v prihodnosti pomenili vzajemen dobiček za nas in naše stranke.

 

Nov polpriklopnik - hladilnik

03.10.2012

Premiera novega polpriklopnika z izolativno nadgradnjo se je na poljskem odvijala 3. oktobra 2012.

Nov polpriklopnik - hladilnik

Na dnevnem redu je bila tiskovna konferenca in predstavitev izdelka, lepo vreme pa je poskrbelo, da je srečanje minilo v lepem vzdušju. Na predstavitvi je bilo veliko novinarjev transportnih revij, ki so nam omogočili predstavitev novega izdelka v najboljši luči. Nov polpriklopnik se ponaša z močno zmanjšano lastno maso, zaradi česar je polpriklopnik izredno konkurenčen.

 

Predviden pričetek prodaje na slovenskem trgu je v pričetku leta 2013.

Nazaj 1 | 2 | 3 | 4 Naprej

Kontakt

Lev Boštjan Paušer s.p.
Kuratova ulica 30
4000 Kranj
 

Tel: 041 874 471
  040 880 362
e-pošta: info@lev.si

 

Rabljena vozila