Aktualno

Aktualno

Sortiraj: Novejše / Starejše

Sejem TIR

26.10.2011

Ne mednarodnem sejmu gospodarskih vozil TIR 2011, kateri se je odvijal v Kijevu, se je s svojimi izdelki predstavil tudi Wielton.

Sejem TIR

Obiskovalci so si lahko ogledali najnovejše izdelka s področja mednarodnega transporta in gradbeništva. Svoje izdelke so predstavljali vsi vodilni proizvajalci strojev in opreme, veliko zanimanja pa je požel tudi Wieltonov razstavni prostor, kjer si je bilo moč ogledati nizkopodno prikolico za prevoz strojev in opreme ter jekleni prekucnik v mulda izvedbi volumna 33 m3.

 

Na predstavitvi novega Actrosa

29.9.2011

V okolici mesta Ulm se je v mesecih od maja do septembra odvijala predstavitev novega Mercedes Actrosa.

Na predstavitvi novega Actrosa

Za predstavitev in testne vožnje, katere so bile namenjene tako strankam kot tudi poslovnim partnerjem in novinarjem, je prikolice v izvedbi ponjave z zaveso prispeval tudi Wielton.

Comtrans Moskva

24.9.2011

Sredi meseca septembra se je v Moski odvijal že enjasti mednarodni sejem transporta in logistike Comtrans.

Comtrans Moskva

Obiskovalci so si lahko ogledali tovornjake in prikolice namenjene mednarodnemu transportu, gradbeništvu, kakor tudi avtobuse, ter rezervne dele in dodatno opremo zanje. Wielton se je na sejmu predstavljal s polprikolico s ponjavo prilagojeno carinskim predpisom TIR, furgon prikolico ki odgovarja predpisom za prevoz živil ter prekucno nadgradnjo na tovornjaku Scania.

Na otvoritvi Renault servisa

19.9.2011

Na otvoritvi novega pooblaščenega servisa Renault Trucks v mestu Białymstok, se je s svojimi izdelki predstavil tudi Wielton.

Na otvoritvi Renault servisa

Na otvoritvi je bilo prisotnih preko 500 gostov, Wielton pa je razstavil svoj program prikolic s ponjavo.

Nazaj 1 | 2 | 3 | 4 Naprej

Kontakt

Lev Boštjan Paušer s.p.
Kuratova ulica 30
4000 Kranj
 

Tel: 041 874 471
  040 880 362
e-pošta: info@lev.si

 

Rabljena vozila